The best Side of Amulet jewelry

Wiki Article

Κοσμήματα διαμορφωμένα με υψηλή αισθητική και πολύτιμα υλικά που διατηρούν τη σταθερή τους αξία στο χρόνο.

για να λαμβάνεις πριν από όλους τις προτάσεις μας, νέες αφίξεις, ειδικές προσφορές και εκπτώσεις!

Σχεδιαστικά στόχος μας είναι τα κοσμήματα της σειράς μας να διατηρούν το κύρος και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα που επιτάσσει ένα τέτοιο σημαντικό γεγονός. Χωρίς όμως να στερούνται φρεσκάδας! Έτσι θα είστε σε θέση να τις φορέσετε καθημερινά, όλες τις εποχές και με κάθε στυλ εμφάνισης Τι συμβολίζουν οι βέρες; Οι βέρες αντικατοπτρίζουν με τον καλύτερο τρόπο την αιωνιότητα και την αφοσίωση, την ατέρμονη αγάπη και δέσμευση μεταξύ δύο ανθρώπων. Την ουράνια χάρη που ενώνει τους δύο «Εις σάρκα μίαν». Είτε είναι βέρες γάμου,…

Οι επώνυμες μάρκες ρολογιών αναγνωρίζουν την ανάγκη των απαιτητικών καταναλωτών να επιστρέψουν σε αυτά τα κλασικά στοιχεία, προσφέροντας νέες εκδοχές των αγαπημένων σχεδίων του παρελθόντος.

Στα παιδιά μπορούμε επίσης να δωρίσουμε χρυσά σκουλαρίκια ή μενταγιόν με παιδικά μοτίφ, αλλά και σταυρό ή κωνσταντινάτο, τα οποία θα τα συνοδεύουν στην ζωή τους και θα τα φορούν και αφού ενηλικιωθούν. 

Από την κατηγορία των παιδικών κοσμημάτων δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι παναγίτσες – φυλαχτά. Εκτός από τα παιδικά αξεσουάρ, σου έχουμε ευρεία γκάμα προϊόντων παναγίτσες – φυλαχτά. Παιδικά Φυλαχτά για προστασία του παιδιού σας Είναι αυτά που θα βοηθήσουν στην προστασία του παιδιού σας σε κάθε του βήμα. Η ελληνική παράδοση εξάλλου επιβάλλει το χρύσωμα των νεογέννητων για καλοτυχία. Με τον χρυσό που είναι άφθαρτο και ευγενές μέταλλο, δίνεται μία ευχή στο μικρό παιδί για καλοτυχιά. Τα κοσμήματα ήταν και θα είναι ιδανικό δώρο για βρέφη και παιδιά, είτε είναι συγγενικά πρόσωπα είτε βαφτιστήρια, γιατί θα παραμείνει ως μία σταθερή αξία στην συλλογή του παιδιού από αγαπημένα προσωπικά αντικείμενα.

Μπορείτε επίσης να βρείτε υπέροχα γυναικεία αξεσουάρ που όλες οι γυναίκες λατρεύουν. Φυσικά από τη συλλογή μας δε θα μπορούσαν να λείπουν αξεσουάρ για τα παιδιά όπως οι παιδικές κορνίζες. Κάντε ένα δώρο αξίας που θα μείνει αναλλοίωτο στη μνήμη τη δική σας και των αγαπημένων σας!

Προηγούμενο άρθρο Πως να διαλέξω γυναικείο ρολόι για δώρο;

Πως να επιλέξω το Κατάλληλο Μονόπετρο; Το μονόπετρο είναι ένα κόσμημα που θα συντροφεύει μία γυναίκα σε όλη της ζωή. Αυτό το σύμβολο αγάπης, καμία δε το αποχωρίζεται από την κάθε στιγμή και γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινότητα. Επομένως η επιλογή του, δεν είναι μία εύκολη υπόθεση. Χρειάζεται την κατάλληλη έρευνα, ώστε το δαχτυλίδι που θα αγοράσεις να είναι αυτό που σε αντιπροσωπεύει και ταιριάζει απόλυτα στο στυλ σου! Διάβασε παρακάτω όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το πως να διαλέξεις το μονόπετρο που θέλεις. Διάλεξε για το Μονόπετρο σου τον Πολύτιμο Λίθο που σου Αρέσει Η πρώτη επιλογή…

Σήμερα, αυτά τα κοσμήματα φυσικά υπάρχουν ακόμη μα πλέον ο ρόλος τους είναι διακοσμητικός.

Οι επιλογές και σε αυτό το είδος είναι άπειρες, μπορούμε όμως να τις ομαδοποιήσουμε σε κατηγορίες. Τα μονόπετρα δαχτυλίδια είναι εκείνα που φέρουν έναν πολύτιμο λίθο, συνήθως διαμάντι, αλλά μπορεί να είναι και οποιοσδήποτε άλλος λίθος. Αντιθέτως, τα Κοσμήματα από λευκόχρυσο πολύπετρα δαχτυλίδια είναι εκείνα που φέρουν πολλούς λίθους, συχνά του ίδιου είδους ή δύο ειδών.

Δεν υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος σε ότι αφορά τη διαδικασία επιλογής ενός κοσμήματος. Η μοναδική προϋπόθεση στην οποία πρέπει να βασίζεται η εκάστοτε αγορά σας είναι αν η συγκεκριμένη επιλογή αντανακλά την αισθητική σας και καλύπτει τα πρακτικά, οικονομικά ή και συναισθηματικά κριτήρια που εσείς έχετε θέσει.

Όσον αφορά τη διαφήμιση, παρόλο που ο ιστότοπός μας δεν φιλοξενεί διαφημίσεις, είναι δυνατή η προβολή μιας, σχετικής με τον ιστότοπό μας ή τα προϊόντα που έχετε δει κατά την επίσκεψή σας, ενώ επισκέπτεστε έναν τρίτο ιστότοπο Σκουλαρίκια μαργαριτάρια που φιλοξενεί διαφημίσεις ή μέσω κοινωνικών μέσων.

 Ασημικά 

Report this wiki page